Koulutus

Kauppakamarit ovat yksi Suomen suurimmista koulutusorganisaatioista. Kauppakamarit ovat myös asiantuntijoita, tiedonvälittäjiä, edunvalvojia, palveluiden tuottajia sekä verkostojen luojia. Vahvoja alueellisia vaikuttajia!

Turun kauppakamari on alueemme johtava ajankohtaiskouluttaja, jonka koulutustarjonnasta voit valita ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat koulutukset mm. seuraavilta aihealueilta: taloushallinto, verotus, henkilöstöhallinto, juridiikka ja markkinointi.

Kauppakamarin jäsenenä hyödyt monista eduista. Saat koulutukset aina edulliseen jäsenetuhintaan ja voit tilata monia tuotteita kuten kirjoja ja kansioita edullisesti kauppakamarikaupasta. Lisäksi saat neuvontapalvelustamme maksutta asiantuntevaa tietoa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Olet myös lämpimästi tervetullut verkostoitumaan ja saamaan uusinta tietoa jäsentilaisuuksissamme. Otamme mielellämme vastaan koulutustoiveita – ota rohkeasti yhteyttä!

Koulutuspäällikkö
Maria Lindbom
puh.(02) 274 3423
maria.lindbom@turku.chamber.fi

Elina Virta
puh. (02) 2743 411
elina.virta@turku.chamber.fi                                                                    

———————————————————————————————————-

HYVÄ TIETÄÄ KOULUTUKSISTAMME:

 • OSALLISTUMISMAKSU
  Koulutuksen hintaan sisältyvät kirjallinen materiaali sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Koulutus laskutetaan aina jälkikäteen. Mikäli yrityksestänne osallistuu samalle kurssille useampi henkilö, ensimmäinen maksaa täyden hinnan, seuraava -10% ja sitä seuraavat -15%.
 • PERUUTUSEHDOT
  Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista kursseista perimme puolet kurssimaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen peruutetuista kursseista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli kurssille ilmoitettu henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.
 • RUOKA-AINEALLERGIAT
  Ilmoita meille ruoka-aineallergioistasi etukäteen tai viimeistään heti koulutukseen saavuttuasi. Mainitsethan asiasta myös tarjoilijalle. Näin varmistamme, että saat toivomasi aterian.
 • KOULUTUSTEN MATERIAALI
  Koulutusten materiaali on pääsääntöisesti monisteiden muodossa. Materiaali jaetaan sähköisesti ainoastaan poikkeustapauksessa, mikäli luennoitsija antaa siihen luvan.
 • SINUN MIELIPITEESI TAPAHTUMASTA
  Mielipiteesi on meille tärkeä. Toivomme sinun palauttavan tilaisuudessa jaettavan palautelomakkeen. Kaikki palaute ja uudet ideat ovat arvokkaita ja auttavat meitä suunnittelemaan tapahtumia, jotka vastaavat juuri Sinun toiveitasi.
 • ILMOITTAUTUMINEN
  Ilmoittaudu koulutuksiin mieluiten heti, mutta viimeistään viikkoa ennen sen alkua. Kätevimmin ilmoittaudut netissä ko. koulutuksen yhteydessä olevan linkin kautta, tai soittamalla puh. (02) 2743 411/koulutussihteeri Elina Virta.
 • AUTON PYSÄKÖINTI PUOLALANKADULLA
  Puolalankadun varrella on vain maksimissaan tunnin kestäviä pysäköintipaikkoja. Mikäli tulet pidempikestoiseen tilaisuuteemme, kannattaa auto pysäköidä parkkiluola Louheen (Läntinen Pitkäkatu 12 b, Ajurinkadun ja Läntisen Pitkäkadun -risteys). Louhesta nouset kätevästi hissillä kävelykadulle juuri Puolalankadun kohdalla.Lisätiedot www.p-louhi.fi.